nedeľa 12. februára 2012

Mediálny úspech blogu v lokálnych printových médiách

Tento blog vznikol z čistého zúfalstva nad katastrofálnou situáciou s neporiadkom v Trnave. Možno sa to nezdá ale aj takýto jednoduchý blog vyžaduje pomerne dosť času. Pridávanie fotiek, písanie textov. Nechcem sa ale teraz sťažovať, práve naopak: chcem sa poďakovať a pochváliť sa malým mediálnym úspechom. Lokálne "MY Trnavské noviny" (tlačené vydanie) a Trnavské ECHO uverejnili článok o našom blogu. Pomohli nám prezentovať správnu vec a dostať aspoň na istý čas do povedomia ľudí, problém so šialeným neporiadkom okolo nás. Veľká vďaka patrí P. Briškovi, redaktorovi Trnavských novín, za jeho čas a za "pretlačenie" článku do novín. Navyše po pár dňoch sa jeho text dostal aj do internetového vydania denníka SME, na stránke trnava.sme.sk.

Kto má záujem, článok sa dá prečítať tu: http://trnava.sme.sk/c/6236400/pre-neporiadok-na-sidlisku-si-zalozili-vlastny-blog.html

Dôkaz že článok ozaj vyšiel a pre tých, ktorí nechcú klikať ďalej, prikladám fotografiu.


Budeme sa snažiť aby sa tento blog zlepšoval, aby sme stále ukazovali na nevyriešené problémy a dúfame že sa nám spoločnými silami podarí problémy riešiť a tak zlepšiť kvalitu života v našom meste.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára