pondelok 12. marca 2012

Súťaž!

Vážení Trnavčania, milí obyvatelia sídliska Prednádražie, pozývam Vás aby ste sa zapojili do súťaže, na našom blogu. Súťaž je jednoduchá, pravidlá jasné, registrácia nie je potrebná, úlohy ľahké. Nezdržiavajme však viac ako treba a poďme teda súťažiť!

Súťažná úloha znie: nájdite na nasledujúcich fotkách niečo, čo tam nepatrí.

Fotka číslo 1.:


Myslíte si, že je v tom nejaký fígeľ? Ale kdeže, pozrime si ďalšiu fotku.

Fotka číslo 2.:


Začína sa vyjasnievať? Alebo ešte stále polooblačno? Blíži sa finále!

Fotka číslo 3.:


Inteligentní už vedia správnu odpoveď, majitelia psov, zrejme ešte stále nie, poďme teda na ďalšiu fotku.

Fotka číslo 4.:


Tak a je to tu. Neuveriteľné, otrasné, perverzné, zvrátené, choré. Napriek všetkým týmto superlatívom, je to tak. Pozeráte sa na predmet, ktorý rozhodne nepatrí na fliačik trávy pod panelákom. Majitelia psov, uvedomte si, že takýmto konaním páchate priestupok, proti občianskemu spolunažívaniu. Priestupok je definovaný vo všeobecne záväznom nariadení mesta Trnava, číslo 364 z roku 2010 (VZN č.364/2010). Tomu, kto necháva psa SRAŤ na verejné priestranstvo a neuprace po ňom HOVNÁ, môže byť udelená pokuta do 65,- €. Ja by som nedbal, ak by tá pokuta bola hoci aj 6500,- €.

Ten kto uhádol správnu odpoveď sa môže pochváliť v komentároch pod článkom. Výhra je pozvánka na jarné dobrovoľnícke upratovanie sídliska o ktorom budeme v dostatočnom predstihu informovať na našom blogu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára