štvrtok 29. decembra 2011

Prechádzka po Mozartovej ulici

Morbídne fotky, ktoré nepotrebujú komentár. Tak len stručne: je to možné, že niekto nechá vysrať svojho psa, rovno pred vchodovými dverami do bytového domu??? (Mozartova ulica)
Psíčkari, dávajte si pozor, kde SERIE váš pes. Úplne vážne začnem organizovať a koordinovať ľudí, a spoločne sa budeme snažiť zabrániť tomu, aby psy srali po sídlisku, kde sa to práve zapáči ich majiteľovi.

PSY NEPATRIA DO PANELÁKOVÉHO BYTU!

PSY NEPATRIA NA SÍDLISKO, PRETOŽE ĽUDIA KVÔLI PSÍM HOVNÁM NEMÔŽU VKROČIŤ NA TRÁVU!!!!!



2 komentáre:

  1. Pes serie len tam kde mu to majiteľ dovolí. Takže pes rozumnej veľkosti do panelového bytu patrí, treba si spraviť poriadok s majiteľom psa. Neverím, že neviete kto to je. A mestská polícia? Volali ste ju? Treba ju volať, načo ju máme?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neveríte?
      No človek väčšinou tie hovná iba nájde, najlepšie tak, že do nich stúpi. Ako ja mám vedieť koho hovno je koho psa koho majiteľa?
      Nebojte sa, keď vidím ako nejaký psíčkar/ka nechá výtvor svojho miláčika na zemi, nandám mu/jej to hneď na mieste.
      A volať mestskú políciu? V našom právnom štáte by som na to musel mať svedka a aj keby, tak majiteľ sa môže vyhovoriť, že to nie je zo zadku jeho psa - museli by ho prichytiť pri čine a pochybujem, že má na to MP kapacity.
      To je o ľuďoch - asi by bolo najlepšie fotiť/natáčať ich teleobjektívom ako paparazzi :-D a potom uverejniť - samozrejme so zahmlenou tvárou.... ;-)

      Odstrániť